Yol ve Kaldırım Çalışmalarımız Tamamlanmak Üzere

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’nın talimatları ile Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce kilit parke ve kaldırım çalışmaları büyük bir titizlik ile takip edilip ilçemizin %98’lik bölümü tamamlanmıştır. Bu süreye kadar ilçemizin
-Binali Yıldırım Mahallesine
-Hökümet Mahallesine
-Camiişerif Mahallesine
-Yenidoğan Mahallesine
-Hakoğlu Mahallesine
Toplamda 100.000m2 kilit taş ve kaldırım çalışması yapılmıştır.
İlçemizin en işlek caddelerinden olan Doğan KOÇ caddemize ise andezit taşı yapılmıştır.
Gelecek yıl ise caddenin aydınlatma işlerinin tamamlanması ile daha güzel ve ferah bir hal alacaktır.
Çalışmalar hakkında konuşan Başkanımız ;
‘İlçemiz için şahsım ve tüm ekibim ile var gücümüz ile çalışıyoruz işlerimizin vaktimizden fazla olduğunun farkındayız, vatandaşlarımıza hak ettiği Refahiye’ yi zamanı iyi kullanarak her güne birden fazla iş sığdırarak vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Bu süreçlerde zaman zaman aksaklıklar istenmeyen aksilikler olduğunun farkındayız bu aksaklık ve aksiliklerden vatandaşlarımızın hoş görülü ve anlayışlı tavırları sayesinde en kısa süreçte üstesinden geliyoruz.’ Dedi.