"Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik"

"7-13 Mayıs Trafik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" uygulaması yapıldı. Uygulamaya katılan Belediye Başkanımız Çakmak PAÇACI,yaya ve sürücülere broşür dağıtarak, kurallar konusunda bilgilendirdi.
"Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" mottosunun etkin olarak kullanılması ve tanıtılması amacıyla 7 Mayıs Cumartesi Günü Saat:11.00'de ülke genelinde eş zamanlı olarak tüm il ve ilçelerde vali, kaymakam ve kolluk amirlerinin katılımıyla il/ilçede belirlenen noktada vatandaşlara kampanya hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
İçişleri Bakanlığı, "7-13 Mayıs Trafik Haftası" çerçevesinde "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" mottosunun yayınlanmasının ardından ekiplerimiz, Refahiye Huzurevi Kavşağında uygulama yaptı. Uygulamaya Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih TURAN, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Onur HANE, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Sayın Mehmet ÇAKAR, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Bürolar Amiri Sayın Halil KEMAL, İlçe Emniyet Personeli ve İlçe Jandarma Personeli katıldı. Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, yaya ve sürücülere broşür dağıtarak, kurallar konusunda bilgi verdi. Polis ekiplerince araçlar durdurularak yayaların yolun karşısına güvenli geçişleri sağlandı.