Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde anıldı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü münasebetiyle İlçemiz 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında "Çelenk Sunma Töreni" yapıldı.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında Çelenk Sunma Töreni, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, , Cumhuriyet Savcısı Sayın Yavuz AYKIR, kurum amirleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Çelenk sunma töreninde; Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri İlçemiz meydanındaki ATATÜRK anıtına sunuldu. Saat 09.05'de sirenlerin çalması ile Ulu Önder ATATÜRK'ün anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, bayraklar yarıya indirildi ve İstiklal Marşımız okundu. Ardından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanındaki "Çelenk Sunma Töreni" son bularak Refahiye Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesinde yapılacak olan "Anma Programına" geçildi.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 83. yıl dönümü münasebetiyle Refahiye Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesinde 'Anma Programı' yapıldı. Anma programı 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Günün anlam önemini belirten konuşma İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zafer KÖKNAR tarafından yapıldı. Anma Programı, şiirlerin okunması, ATATÜRK' ün hayatı ile ilgili sinevizyon gösterisi ve oratoryo gösterisinin ardından sona erdi.
10-16 Kasım ATATÜRK Haftası olması münasebetiyle ilçemizde ve okullarımızda günün anlam ve önemi ile ilgili çalışmalara hafta boyunca devam edilecektir.