SON BAŞBAKANIMIZ SAYIN BİNALİ YILDIRIM’IN EŞİ HANIMEFENDİ SEMİHA YILDIRIM HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ.

Son Başbakanımız ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Binali YILDIRIMIN Eşi Hanımefendi Semiha YILDIRIM, Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Hanımefendi Semiha YILDIRIM’a kızı Hanımefendi Bahar Büşra KÖYLÜBAY, Valimiz Sayın Mehmet MAKAS’ın eşi Hanımefendi Elif MAKAS ve kızı Miray MAKAS, Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ve eşi Duygu KAYKAÇ, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, SYDV Müdürü Nurhan PAÇACI, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Muammer DOĞAN, Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Turgut ÇATALBAŞ eşlik etti.
Hanımefendi Semiha YILDIRIM, huzurevi sakinleriyle selamlaşarak, hal ve hatırlarını sordu. Yaşlıların ilgiyle karşıladığı Hanımefendi Semiha YILDIRIM, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti ve sorunlarını dinledi daha sonra yaşlılara çeşitli hediyeler takdim etti.