Sayın Valimiz Mehmet MAKAS  ilçemizi ziyaret etti.

Erzincan Valimiz Sayın Mehmet MAKAS ilçemizi ziyarette bulundu.

Valimiz Sayın Mehmet MAKAS hükümet konağı önünde daire amirleri ve vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgiyle karşınlandıktan sonra, kaymakamlık makamını ve belediyemiz makamını ziyarette bulundu.

Ziyaretleri sırasında Belediyemizin yatırımları hakkında kendilerine, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI tarafından brifing verildi.

Sayın Valimiz 2007/2011 tarihleri arasında ilçemizde kaymakamlık yaptığı , Belediye Başkanımızında kendilerine mesai arkadaşlığı yaptığı döneme ait fotoğraf ve videolar gösterilerek anıları tazelendi.

Sayın Valimiz Mehmet MAKAS ziyaretlerine muhtarlarımız ve esnaflarımızla bir araya gelerek devam ettirdi.

İlçemizde devam eden yatırımları yerinde inleceyerek son durumu hakkında bilgi alarak ilçemizden uğurlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI "Oldukça yoğun bir ilgiyle karşılamaya gelen halkımıza ve ziyaretlerinden dolayı bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Mehmet MAKAS'a teşekkürlerimi arz ediyorum " diyerek ilçemizden uğurladı.