Sayın Binali Yıldırım'dan Belediye Başkanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

            Türkiye'nin 27’nci son Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sayın Binali YILDIRIM baba ocağı Refahiye İlçesi Kayı Köyünü ziyaret etti. Binali YILDIRIM’a Erzincan Valisi Sayın Ali ASLANTAŞ, Erzincan Milletvekilleri Sayın Süleyman KARAMAN, Sayın Burhan ÇAKIR, Siyasi Parti Temsilcileri, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda hemşehrimiz eşlik etti.

            Hafta sonunu baba ocağı Erzincan’da geçiren Binali YILDIRIM doğa harikası Dumanlı Yaylasında onuruna düzenlenen kahvaltı programına katıldı ve her zaman dumanlı sevgisini dile getiren dumanlı sevdalısı son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM kendisine eşlik eden heyetle birlikte Dumanlı Tabiat Parkına yapılan yatırımları yerinde inceledi ve doğa yürüşü yaptı.

            Daha sonra Belediye Başkanımıza hayırlı olsun  ziyaretinde bulunan Sayın Binali YILDIRIM Belediye Başkanımızdan belediyemiz hakkında ve ilçemize yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

            Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Binali YILDIRIM Beyefendinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlere de teşekkür etti.

            Belediyemize yapmış olduğu ziyaretinden sonra ilçe merkezimizde hemşehrileri ile buluşup sohbet edip halkın sorunlarını dinledikten sonra ilçemizden ayrıldı.