Refahiye Belediyesi Toplu Açılış Programı Düzenledi.

Belediyemiz bütçesinden yaptırmış olduğumuz, İtfaiye Hizmet Binası ve Garajları ile Arazöze ek olarak Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak verilen, 1 adet İtfaiye aracı, yine mevcut itfaiyemizin merdivenliye dönüştürülmesi ile 1 adet Damperli kamyonumuz hizmete sunulması programı düzenlendi.
Düzenlenen programa Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, İlimizin Milletvekilleri Sayın Süleyman KARAMAN ve Sayın Burhan ÇAKIR, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT ,Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Cavit ŞİRECİ, Ak Parti Refahiye İlçe Başkanı Sayın Tacettin ÇİFTCİOĞLU, İlçemiz protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarlarımız ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI: “Buradan desteğini biran bile üzerimizden eksik etmeyen son başbakanımız, gururumuz Kıymetli büyüğümüz Binali YILDIRIM Beyefendiye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, kendilerine ilçemiz halkı adına sağlıklı yaşamlar diliyorum. Gölgesinde yürümekten onur ve şeref duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, Sayın Valimizin, Sayın Vekillerimizin, Sayın İl Başkanımızın himayelerinde Refahiyeli Hemşerilerimin desteği ile İlçemize hayırlı hizmetler yapmaya devam ediyoruz. ”
“121 Köyümüz ve 72 bağlımız ile E-80 karayolu üzerinde olan ilçemiz, aynı zamanda yükselen binalarıyla, ayrıca sert geçen kışlarıyla böyle doğalgazlı bir tesise ve merdivenli araçlara haliyle çok ihtiyacı var idi. Seçim bildirilerimizde kısa satırlar ile bahsettiğimiz büyük projeler birer birer sonlandırılarak hizmetinize sunulmuştur. Ne dediysek fazlasını yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Ne idik, ne olduk, ne olacağız. Vizyonumuz belli şirin Refahiye’miz güzelleşecek, gelişecek ve büyüyecek” dedi.
Sayın Valimizin ve Milletvekillerimizin konuşmalarının ardından dualar edilip kurdele kesilerek İtfaiye Hizmet Binası ve Garajları ile araçlarımız hizmete sunulmuştur.
Yapılan ikramların ardından program sona erdi.