Refahiye Belediyesi Spor Okulu Açıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın İlhan MIZRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bünyamin YAVER ve Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Sayın Bülent METE ile birlikte Belediyemizce Açılan Spor Okulunun açılışına katılım sağladılar.
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mız okuması ile açılan programda Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Sayın Bülent Mete, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ve Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ'ın konuşmaları ile devam eden program Prokotol Heyeti Spor Okuluna katılan öğrencilerine temsili olarak elbise dağıtımınından sonra açılış vuruşu yaparak 'İnternetle Değil Sporla Bağlan Hayata' sloganı ile Belediye Spor Okulunun açılışı gerçekleştirildi.