Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğu minik öğrencilere devretti.

Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğu minik öğrencilere devretti.
Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri Fatmagül AYYILDIZOĞLU ve Emir Turan PALUT’ı makamında ağırlayan Başkan PAÇACI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğu temsili olarak öğrencilere devretti.
Temsili Başkan olan Emir Turan PALUT İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ile telefon görüşmesi yaparak Belediye ve Kaymakamlık ortaklı projeler hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
Temsili Başkan Sayın Fatmagül AYYILDIZOĞLU ise İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih TURAN’ı arayarak okul giriş çıkış saatlerinde trafiğin düzenlenmesi için ricada bulundu.
Temsili Başkanlarımız Sayın Emir Turan PALUT ve Fatmagül AYYILDIZOĞLU Belediyemiz Şeref Defterine bu günü not düşerek yaşadıkları gururu, mutluluğu ve Belediye Başkanımız Çakmak PAÇACI’nın gösterdikleri ilgiye teşekkür ederek imzaladılar.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI;
Kıymetli öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vatanımızı ve geleceğimizi emanet ettiği çocuklarımızın yanında olduk bugün bizlere emanet olan yarın geleceğimizi emanet edeceğimiz ülkemizin temel taşları çocuklarımızın bayramını kutluyorum.’ Dedi.