Refahiye Akarsu Köyümüze Lavanta

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ve İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ İlçemizin önemli geçim kaynaklarından olan Refahiye Balının verimini ve kalitesini arttırma kapsamında Lavanta Bitkisi projesini gerçekleştirdiler.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI,Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bünyamin YAVER, İlçe Tarım Müdür Vekili Sayın Halil PARLAK, Akarsu Köyü Muhtarı Sayın Olcay YAVER ile birlikte "Refahiye'de Lavanta Bitkisi İle Balın Verimini ve Kalitesini Artırma Projesine" katıldı.
Belediyemiz ve Kaymakamlığımızca hazırlanarak Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansından (KUDAKA) finanse edilen projeniyi İlçemiz Akarsu Köyünde Lavanta Bitkisi dikimi gerçekleştirildi. Hayata geçirilen proje ile ilçemizde arıcılık ile uğraşan vatandaşlarımızın ürettikleri balların daha kaliteli ve verimli olması hedeflenmektedir.