REFAHİYE 18. KÜLTÜR VE BAL FESTİVALİ COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

Refahiye Kaymakamlığı, Refahiye Belediyesi ve Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Kültür ve Bal Festivali'ne halkimiz büyük ilgi gösterdi.

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü İlçe Meydanı'nda gerçekleştirilen Festival'e Son Başbakanımız, Hemşehrimiz Sayın Binali Yıldırım Beyefendi video konferans ile bağlanarak hemşehrilerimizin bayramını kutlayıp düzenlenen 18. Kültür ve Bal festivalin öneminden ve ilçemize katkılarindan bahsetti.

Protokol üyelerinin konuşmaları ile başlayan festivalde Yerel ve ulusal sanatçılarımız sahne aldı. Konuklara bal ikram edildi , horonlar çekildi. Coşkulu ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği 18.Kültür ve Bal Festivali Havai Fişek gösterileri ile sona erdi.