Pandemi ile mücadele çalışmaları

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında “SağlıkiçinHepimiziçin” sloganı ile 81 ilde başlatılan denetimleri bizde ilçemizde gerçekleştirdik.
Denetimler kapsamında Kaymakamımız Eyüp KAYKAÇ, Belediye Başkanımız Çakmak PAÇACI, İlçe Jandarma Komutanı Onur Hane, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cemil AYHAN ve Refahiye Devlet hastanesi Başhekimi Erdem TÜRKSEVEN ile birlikte ilçe merkezinde kahvehaneler, internet kafeler, kuaförler, lokantalar, pastaneler ve şarküterileri denetlediler ve filyasyon durum değerlendirme ve analizi toplantısı yaptılar.
KOVİD-19 tedbirleri kapsamında işyerlerinde eksiklik olan işyeri sahipleri uyarıldı ve uyarılar yerine getirilmediği takdirde ceza-i müeyyide uygulanacağı belirtildi. Kaymakamımız Eyüp KAYKAÇ ve Belediye Başkanımız Çakmak PAÇACI genel anlamda KOVİD-19 tedbirlerine uyulduğunu, bazı esnafların daha titiz davrandığını belirterek kendilerine teşekkür etti. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan vatandaşları da uyardı.