“Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün açılışı yapıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, Refahiye Jandarma Komando Tabur Komutanı Sayın Yarbay Hakan BOZGEDİK ve daire amirleri ile birlikte İçişleri Bakanlığı'nın ufuk projelerinden olan, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün açılışını yaptı.
Nüfus müdürlüklerinin iş yoğunluğunu azaltmak, konfor ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla tüm Türkiye’ de uygulamaya konan yeni nüfus müdürlükleri konseptinin sayısı her geçen gün artıyor. Refahiye Nüfus Müdürlüğü de yeni konsepti ile yeniden tasarlandı. Kurdelenin kesilmesi ile İlçe Nüfus Müdürlüğü, yenilenen yüzü ve modern yapısıyla yeni konsepti ile vatandaşlara daha modern şartlarda hizmet vermeye başladı.