Kıymetli Büyüğümüz Binali Yıldırım Beyefendi Belediyemizi Ziyaret Etti.

Türkiye'nin 27’nci son Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sayın Binali YILDIRIM baba ocağı Refahiye İlçesi Kayı Köyünü ve Dumanlı Tabiat Parkını ziyaret etti. Ardından Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Gururumuz Binali YILDIRIM Beyefendiye  Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI çalışmalarla ilgili brifing sundu.

Sayın Binali YILDIRIM’ a ziyaretleri esnasında Erzincan Valisi Mehmet MAKAS, Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN, Refahiye Kaymakamı Sayın  Eyüp KAYKAÇ, Ak Parti Erzincan İl Başkanı Sayın Mehmet Cavit ŞİRECİ, Ak Parti Refahiye İlçe Başkanı Sayın İlhan MIZRAK, Siyasi parti temsilcileri, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile hemşerilerimiz eşlik etti.

Belediyemizi ziyarette bulunan Kıymetli Büyüğümüz Binali YILDIRIM Beyefendi Belediye Başkanımızdan belediyemiz hakkında ve ilçemize yapılan yatırımlar hakkında bilgi alarak “ Kısa zamanda çok güzel işlere imza atmanızdan dolayı başta Belediye Başkanı Sayın Çakmak PAÇACI olmak üzere Milletvekillerimize, Belediye Meclisi Üyelerine, belediyemiz personellerine teşekkür ederim.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Kıymetli Büyüğümüz Binali YILDIRIM Beyefendinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek  ziyarete katılan misafirlere de teşekkür ederek yolculadı.