Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan İlçe esnafımıza ziyaret

Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ve Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ilçe esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek. Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza maske ve el dezenfektanı dağıtarak, koronavirüs ile mücadelenin nasıl olması hakkında uyarılarda bulundular. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ilçe halkına ve esnaflarımıza sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerektiğini, maske ve eldiven kullanımına uymalarını ellerini her daim temiz tutup bol sabunla yıkayıp dezenfekte etmeleri ve mümkün olduğunca evden çıkamayıp ve kalabalık ortamlarda bulunmamaları hususunda uyarılarda bulundular.
Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ve Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI İlçe Halk Eğitim Müdürlüğündeki vatandaşlarımızın yapmış oldukları maskeleri inceleyerek koronavirüs salgınına karşı moral ve motivasyon verdiler. Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ve Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ‘Koronavirüs salgınını hep birlikte yenerek eski güzel günlerimize kavuşacağımızı ve bu süreçte Kaymakamlık ve Belediye olarak ellerinden gelen yardımlarını yapacaklarını’ ifade ettiler