İlçemizde "Hacı Bektaş-İ Veli Anma Programı" Düzenlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI İlçemiz Öğretmen Aysel ALTUN Anaokulu çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen "Hacı Bektaş-İ Veli Anma Programına" katılım sağladı. Programa Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın İlhan MIZRAK, İşadamı Sayın Turan ARAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bünyamin YAVER, Eğitimci-Yazar Sayın İhsan ÜNLÜ ve Kurum Amirleri ve Köy Muhtarları katılım sağladılar. “Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın” okunmasıyla başlayan program, daha sonra açılış konuşmasını yapmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin YAVER kürsüde ki yerini aldı. Ardından “Ney Dinletisi” eşliğinde günün anlam ve önemine binaen Eğitimci-Yazar İhsan ÜNLÜ deyişlerle ile birlikte sunum gerçekleştirdi.
Katılımcılara çeşitli tasavvuf müzikleri dinlettirilip, ikramlar eşliğinde “Hacı Bektaş-i Veli Anma Programı” son buldu.