İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma programı Düzenlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ Cumhuriyet Savcımız Sayın Yavuz AYKIR, Kurum Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler ile birlikte Nezahat ÇEÇEN Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma" programına katıldı. Program "Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın" okunması ile başladı. Daha sonra Kur'an Tilaveti, 'Bunları Biliyor Muydunuz?' Konulu İzleti, Oratoryo, Tiyatro, Okul Korosu etkinlikleri ile devam etti. Ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, ve Cumhuriyet Savcımız Sayın Yavuz AYKIR tarafından ödüllerinin takdim edilmesi ile program son buldu.