İlçemiz Merkezinde Meydana Gelen Yangına İtfaiye Ekiplerimizce Müdahale Edildi.

İlçemiz merkezinde saat 21:30 meydana gelen yangına Refahiye Belediyesi İtfaiyesi yoğun kar yağışı altında müdahale etti. 112 acil çağrı merkezine gelen ihbarın ardından olay yerine 5 dakikada ulaşıp canla başla çalışıp 23:30 da yangın kontrol altına alınarak büyümesini engelledi.
Üç katlı evin çatısında çıkan yangına müdahale eden ekiplerimiz kısa sürede yangını kontrol altına alarak büyümesini engelledi.
İtfaiye personelimizin olay yerine kısa sürede erişim sağlamasında belediye başkanımızın girişimleri sonucu yeni yaptırılan itfaiye garaj binamızın çok büyük etkisi oldu.
Yangına bizzat müdahale eden ve ekipleri koordine eden Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Yoğun kar yağışı altında yangına müdahale eden ekiplerimize, Destek olarak ilçemize gelen Gölova İtfaiyesine, Erzincan Belediyesi İtfaiye ekiplerine, Emniyet güçlerine ve Sağlık Personellerine teşekkür ederek yaşanan vakada can kaybının olmadığını maddi hasar meydana geldiğini belirtti.