İlçemiz Merkez Esat Muhlis  Camii eklentileri açılış programı

İlçemiz Merkez Esat Muhlis Camii Müştemilatında bulunan mork ve wc ler eskimiş ve kullanım ömrünü tamamladığından Kültürel sit alanında yer alan bu yapının yıkılıp yeniden yapılabilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’ nın girişimleri sonucu Erzurum Kültür Varlıkları Bölge Müdürlüğünden gerekli izin alınmıştır.
İçerisinde; abdesthane, wc, gasil hane, morg ve lavabonun yer aldığı müştemilata ait projemiz Erzurum Koruma Bölge Kuruluna sunularak kabul görerek yapımı ve denetimi belediyemiz tarafından üstlenilmiş masrafları hayırsever iş insanımız Sayın Fikri BAYRAK tarafından karşılanmıştır.
Bugün açılışını yapmış olduğumuz programa Erzincan Valimiz Sayın Mehmet MAKAS, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN, Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Cavit ŞİRECİ, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Muhammet Şükrü PEKPAK, Ak Parti Refahiye İlçe Başkanı Sayın İlhan MIZRAK, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Sayın Bekir YILDIZ, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın Burhanettin DUMANLI ve Sayın Vezir DUMANLI, Erzincan İl Müftüsü Sayın Burhan ÇAKIR, stk temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanımız Hayırsever İş adamı Sayın Fikri BAYRAK beye yapmış olduğu hayırlarından ve sadaka-i cariyelerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
Duaların artından kurdele kesimi yapılarak program sona erdi.