Hizmetleri sıralıyoruz.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Belediyemizce yapımına başlanılan Şehirler Arası Otobüs Terminali, Kilit Parke ve Kat Karşılığı Yapım İşinde incelemelerde bulundu.
• İlçemizde eksikliği hissedilen ve ilçe içerisindeki trafiği azaltılması ön görülerek hazırlanan Belediyemiz Fen İşleri tarafından ihale edilen Şehirler Arası Otobüs Terminali inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan inşaat hakkında bilgi aldı.
• İlçe merkezinde bulunan mahallerimizi, caddelerimizi ve sokaklarımızı kilit parke ile kaplıyor kilit parke yapılmayan ve eskimiş taşları yenileyerek bu sene içerisinde toplamda 40.000m2 kilit parke yapım işini yerinde incelemelerde bulundu.
• İlçe Merkezinde önemli konuma sahip olan eski askerlik şubesi yeri Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’nın girişimleri ile SGK’dan Trampa ile Belediyemize kazandırılan arsaya Kat Karşılığı olarak 18 Daire ve 8 adet dükkan yapılarak ilçemizdeki dükkan ve konut eksiliğini azaltması planlanan inşaatta incelemelerde bulundu.