Hayırsever iş adamımız tarafından ilçemize camii yapılıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI'nın ilçemiz hayırseverlerine sunmuş olduğu hayır projelerinde geri dönüşler olumlu yönde devam ediyor.
İş adamı Muammer TUĞCU Beye götürmüş olduğu 1.etap Toki konutlarına CAMİİ ve MAHALLE FIRINI projesi teklifi iş adamımız Sayın Muammer TUĞCU bey tarafından kabul edilmiş olup, bugün itibariyle grobetonu Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI'nın ve İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ'ın katılımları ile atılarak işe başlanılmıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI,`Hayırsever hemşerimiz Sayın Muammer TUĞCU’ya teşekkür ederim, ilçemizde hayır yapmak isteyen tüm hayırseverlerimizi Rabbim hayırda yarışan kullarından eylesin, sayılarını ve bereketlerini arttırsın” temennisinde bulundu.