Ülkemizin orman varlığını artırmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Müdürlüğü’nün koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” adı verilen ve Türkiye’yi rekora taşıyacak ağaçlandırma seferberliği kapsamında ilçemizde de fidanlar toprakla buluşturuldu.
11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü’nde" Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, İlçe Orman İşletme Müdürümüz Sayın Yüksel SARAÇ, Kurum Amirleri , Öğrencilerimiz ve Halkımız ile birlikte gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 11.11.2021 saat 11:11’de hep birlikte geleceğe nefes olabilmek için Kayı Köyü Mevkiinde fidanlarımızı toprakla buluşturuldu.