Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Refahiye Esadaş Dinlenme Tesisleri ve Esadaş Otel olarak sunmuş olduğu hizmetler kapsamında ilçemizde çok sayıda vatandaşımıza istihdam ederek iş imkanı ve ilçemizin tanıtımı ve ekonomisine sağlamış olduğu katkılardan dolayı, Belediye Meclisimizin almış olduğu karar ile Esadaş Turizm Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ata ŞENPOLAT’a Fahri Hemşerilik Beraatı verilmiştir.
Esadaş Turizm Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ata ŞENPOLAT Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’ya ve Belediye Meclisine anlamlı takdimlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.