Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN İlçemizi Ziyaret Etti.

Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN, Kaymakamımız Sn.Eyüp KAYKAÇ, Belediye Başkanımız Çakmak PAÇACI, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan MIZRAK ,DSİ Erzincan Şube Müdürü Hakan BEKAR ve İl Özel İdare çalışanları ile birlikte Refahiye inşaatı devam etmekte olan Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu, KYK 200 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu, Kocaçay Dere Islahı ve Rekreasyon Şantiyesi, 220 Konutluk 2.Etap TOKİ Şantiyesi İnşaatlarını yerinde inceleyerek diğer devam etmekte olan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak. Refahiye'deki yatırımların ne aşamada olduğu, Refahiye halkına ne gibi katkıda bulunacağını ve Refahiye halkının bu yatırımlara ne kadar süre içinde kavuşacağına dair söyleşide bulundular.