Belediyemizden Vatandaşlarımıza Gıda Yardımı

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’nın talimatları ile belediyemiz bütçesinden Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı münasebeti ile ilçe merkezimizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve 65 yaş üzeri sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 200 adet Gıda Yardım Kolisi ve 200 adet Temizlik Malzemesi Kolisi yaptırılmış olup. Dağıtılacak olan kolilerin içerisine koronavirüs ile mücadele kapsamından vatandaşlarımıza destek olmak üzere hanede yaşamakta olan kişi sayısına göre Maske eklenerek ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi değerli vatandaşlarımıza dağıtılmıştır.

Belediye Başkanımız sosyal mesafe kuralları dolayısıyla ziyaret edemediği vatandaşlarımız ile gönül bağının kaybolmaması için mektup yazarak duygu ve düşüncelerini ifade etti. Ayrıca Başkanımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına el uzata bilmek için kendi şahsi telefon numarasını paylaşmış olup vatandaşlarımızın 7 gün 24 saat hizmetinde olduklarını dile getirmiştir.