Belediyemizden tarafından  vatandaşlarımıza koruyucu maske,koruyucu gözlük dağıtıldı.

Belediye Başkanımız, Sayın Çakmak PAÇACI’nın, talimatları doğrultusunda koronavirüs ile mücadele kapmasında belediyemiz tarafından ilçe vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza dağıtılmak üzere 5.000 adet koruyucu maske ve koruyucu gözlük yaptırılmıştır.
Belediye Başkanımızın direktifleri ile zabıta amirliğimiz halkımıza maskeleri şahsen dağıtmıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI;
‘Dünyayı saran bu virüs ile mücadele kapsamında belediyemiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve hastalığın ilçemizde yayılmaması için belediye ekiplerinin, öz verili çalışmalarına devam edeceğini ve vatandaşlarımıza bu süreçte periyodik aralıklarla belediye tarafından maske ve el dezenfektanı dağıtılacağını ve bu süreç geçene kadar vatandaşlarımızın mümkün oldukça evlerinden çıkmamalarını ihtiyaç halinde çıktıklarında kişisel korunmaya dikkat edilmesi gerektiğini‘ dile getirdi.
Ayrıca vatandaşlarımızın maske temini için, ilçe merkezimizde bulunan eczanelerimize 500 er adet olmak üzere 1000 adet maske bırakılmış olup, halkımızın ihtiyaç duyması halinde ilçe merkezimizdeki eczanelerimizden maske temin edebilirler.