Belediyemizce peyzaj çalışmaları

İlçemiz Bahattin Paşa girişinde bulunan 2001 yılında ilçemiz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer KARABULUT tarafından dikilen ağaçlar E-80 karayolundan ilçemizin görünümünü olumsuz yönde etkilemesinden ve dolayı, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’nın girişimleri sonucu Erzurum Büyük Şehir Belediyesine bağlı araç ile ilçemizin farklı alanlarına ve talep eden vatandaşlarımıza hiçbir ağaca zarar verilmeden farklı noktalara sevk edilmiş olup ağaçların belli bir kısmı İlçe Jandarma Komando Taburuna dikilerek 2001 yılında ağaçları diken Komutanımız Sayın Albay Ömer KARABULUT Fidanlığı olarak belirlenmiştir. Ağaçlara zarar verilmeden kaldırılması sonrasında ilçe girişindeki hafriyatlar taşınarak düzenlenen alana Belediyemizce peyzaj çalışmaları devam edecektir.Böylelikle ilçemizin girişinin daha düzenli bir görünüm kazanması hedeflendirilmektedir.