Belediyemiz İtfaiye Personelinden Huzurevi Personellerine Yangın Eğitimi

Belediyemiz İtfaiyesince Huzurevi’nde gerçekleştirilen yangın eğitimi, hem personeli hem de huzurevi sakinlerini, yangınlara ilk müdahale konusunda bilinçlendirdi.
Huzurevi’nde gerçekleştirilen eğitime özellikle huzurevi personeli yoğun ilgi gösterdi. Yangınlarla ilgili olarak ilk adımda yapılacaklar ve alınması gereken tedbirlerin anlatıldığı eğitimde, uygulamalı yangın söndürme çalışması da yapıldı. Eğitimde teorik olarak anlatılan bilgiler, yangın söndürme tatbikatıyla pratiğe de taşınmış oldu.
Tatbikatta atılan bilgileri dikkatle dinleyen huzurevi personeli ve sakinleri, eğitimin çok faydalı olduğunu belirterek, bu sayede hem bilgilerini tazelediklerini hem de yeni bilgiler edindiklerini bildirdiler.

..........