Belediye Başkanımızdan Refahiye Vefa Destek Grubuna Ziyaret

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI
Koronavirüs ile mücadele kapsamında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti.
Belediye Başkanımız bu süreçte yoğun olarak çalışan Dr. Fahrettin UĞUR Refahiye Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanlarını, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Personellerini, İlçe Jandarma Komutanlığı Personelini ziyaret ederek koronavirüs kapsamında harcadıkları yoğun mesaiden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Belediyemiz tarafından yaptırılan El Dezenfektan Jeli dağıtarak, moral ve motivasyon amacıyla muhabbet edip tatlı ikramında bulundu. Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI koronavirüs salgını ile mücadelen kapsamında emek veren tüm çalışanların moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI 04-10 Nisan Polis haftası olmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Personellerinin Polis Haftasını kutladı.
Dünya geneline yayılan koranavirüs ile mücadelede kapsamında, ilçe vatandaşlarımıza El Dezenfektan Jeli dağıtımı yapılacak olup, ilçemize ilk etapta 8 tane yaptırılan olan El Dezenfekte İstasyon sayımız 18’e çıkarıldı.
#EVDEKALREFAHİYE