Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI İş adamı Sayın Turan ARAZ tarafından yaptırılan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı, Refahiye Şubesi temel atma törenine katıldı.

Düzenlenen temel atma programına Valimiz Sayın Mehmet MAKAS, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarımız katılım sağladılar.
Düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI;
İş adamımız Sayın Turan ARAZ’a vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. Refahiye’mizde yapılacak olan Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın Allah inancı peygamber bağlılığı ehlibeyt sevgisi olan ilim, irfan, ahlak sahibi, edep ve haya ile gönlü güzel nesiller yetiştirmesini temenni ediyorum. ”dedi.
Konuşmaların ardından dualar ve kurban kesimi eşliğinde protokol heyeti tarafından Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı, Refahiye Şubesi inşaatının temel atıldı.