Belediye Başkanımız ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, eşi hanımefendi Nurhan PAÇACI,İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ve eşi hanımefendi Duygu KAYKAÇ ile birlikte 3 Aralık Engelliler Günü münasebeti ile ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.
Ziyaretler esnasında Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI;
Engelli vatandaşların sahiplenilmesi ve yaşamın her alanına kazandırılması çalışmalarına tam destek vererek bunu uygulamalarıyla gösteren bir anlayışa sahip olduklarını belirten Paçacı, "önemli olan bedenlerde değil beyinlerimizdeki engelleri kaldırmaktır. Bunun gereğini yapmak hem yüce dinimiz İslam'ın hem de kültürümüzün gereğidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm sorun ve sıkıntılarını çözmede kardeşlerimizin yanında olacağız. Bundan kimsenin endişeleri olamasın." dedi.