Belediye Başkanımız İlçemiz Esnaflarıyla Toplantı Yaptı.

Belediye Başkanımız Kovid-19 dan korunma kapmasında kapatılan berber ve kuaförlerin 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü açılmalarına belirli kurallar kapsamında izin verilmesinden dolayı ilçemizde faaliyet gösteren berber ve kuaför esnaflarımız ile bir araya gelerek Dr. Fahrettin Uğur Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sayın Erdem TÜRKSEVEN ile birlikte esnaflarımıza alınması zorunlu olan tedbirler hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI

“Esnaflarımızın her daim yanlarında oldukları ve belediye olarak esnaflarımızın tedbirler kapsamında belirlenen ekipmanlar konusunda esnaflarımıza destek vererek yanlarında olduklarını” ifade etti.

Belediye Başkanımız kuaför ve berber esnaflarımızla yapmış oldukları verimli toplantıdan sonra esnaflarımıza

- Maske

- Eldiven

- Siperlik Maske

- El dezenfektan Solisyonu

- El dezenfektan jeli

- Tek kullanımlık Önlük

Malzemeleri verdi.

Esnaflarımıza bu süreçte desteklerinin devam edeceğini ifade ederek. Ateş Ölçer Cihazı En kısa Sürede Belediyemiz Tarafından Tedarik Edilerek Bu Süreçte Esnaflarımızın Taleplerinin Belediyemiz Tarafından Karşılanacağının Sözünü Verdi.