Belediye Başkanımız Bayram Mesajı Yayımladı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI mesajında;
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdirip Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.Fakat bu yıl Ramazan Bayramımı pandemi salgını nedeniyle birbirimizden uzak ama kalplerimiz bir kutlayacağız. Bu salgın aramıza mesafeler koydu ve bize, bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu gösterdi. Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da ; kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız. Bu yıl Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.Bayramlar bizim toplumumuz için barış ve hoşgörünün simgesidir. Paylaşımlar artar, dargınlıklar, kırgınlıklar son bulur. Sokağa çıkmanın yasak olduğu bu bayram, evlerimizde kalplerimizi iyi ve güzel olana yönlendirelim. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkıp, birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edelim. Bu duygularla herkesin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa; sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.