ATATÜRK PARKI YENİDEN HİZMETE AÇILDI

‘Her Mahalleye Bir Park ’hedefiyle çalışmaya başlayarak İlçemizdeki eski hastanenin önünde yer alan ve atıl durumda bulunan Atatürk Parkı yenilenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Ayrıca YİBO bahçesinde bir çocuk oyun parkı yapımına da başlandı.
Yine Kocaçay Rekreasyon Alanı Millet Bahçesi olarak ilçemizin hizmetine hazırlanıyor.
Çocukların oyun oynayıp ailelerin hoşça vakit geçirebileceği alanların inşaatı hızla devam ediyor.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Çakmak PAÇACI ‘Vatandaşlarımızın ailecek oturup hoş vakit geçirebileceği, çocukların oyun oynayacağı alanların arttırılması için belediyemiz imkanları dahilinde çalışıyoruz. İlçemizdeki ‘Her Mahalleye Bir Park ’sloganıyla çıktığımız bu yolda yeni projeler geliştirmeyi ayrıca planlıyoruz. dedi.’