Antalya ilinde düzenlenen Türkiye Veteranlar ve Master Futbol Turnuvasında  temsilcimiz şampiyonluk kupası kazandı.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın İlhan MIZRAK Antalya ilinde düzenlenen Türkiye Veteranlar ve Master Futbol Turnuvasında ilçemizin değeri Milli Karate Hocası Merhum Kazım AKTAN adına düzenlenen kupanın sahibi olan takımımızı ilçe girişinde karşıladılar.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI takım ile birlikte kahvaltı yaparak oyuncularla bir süre sohbet etti.
İlçemizi temsil ederek kupayı ilçemize getiren takımımız kazandıkları Kazım AKTAN kupasını Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’ya takdim ettiler.
Belediye Başkanımız turnuvada gösterdikleri başarılardan ve Milli Kerata Hocası Kazım AKTAN isminin yaşatılmasında vesile olan, bizleri onurlandıran takımımıza bir kez daha teşekkür ederek Merhum Hocamız Kazım AKTAN beyin oğulları Esat ve Mustafa AKTAN ‘a günün anlamına binaen plaket takdim etti.