2.Etap Toki Konutları Hak Sahipleri Belirleme Kurası

İlçemize inşa edilen 220 Toplu Sosyal Konut hak sahiplerini belirlenme kura sonrası 2+1 ve 3+1 tipi konutlarının hak sahiplerini gösterir liste ve bağımsız bölümlere ait alternatif ödeme planlarını gösterir tablo aşağıda sunulmuştur.
Bu bağlamda Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ‘220 sosyal konut ilçemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun. TOKİ vatandaşlarımıza sağlam, güvenilir binalar inşa ederek kira öder gibi ev sahibi olma imkânı sunmaktadır. Hak sahibi vatandaşlarımız evlerinde güle güle otursunlar. Ev çıkmayan vatandaşlarımız ise üzülmesinler. Gönülleri rahat olsun gene birçok vatandaşımızı ev sahibi yapmak için gece gündüz çalışarak proje üretmeye devam edeceğiz. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kıymetli Büyüğümüz, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM Beye, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN ve Burhan ÇAKIR Beye, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer BULUT Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.’ dedi.