2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 1.dönem karne töreni Gürsel ve Nezahat Çecen İlköğretim Okulunda yapıldı. Düzenlenen karne dağıtım programına Belediye Başkanlığına Vekalet Eden Sayın Mustafa ALTUN, Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ramazan Şahin, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katılım sağladılar.
Karne dağıtımının ardından Nezahat Çecen Okulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programda; ‘’Parlak Bir Gelecek Deneye Deneye Gelecek Kazanım Değerlendirme Sınavında’’ başarıya giren öğrencilerimize ve sınıflar düzeyinde en iyi üç karneye madalya ile başarı belgesi takdim edildi.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI sponsorluğunda okul genelindeki en iyi beş karneye "Kırtasiye Çeki", programa katılan Belediye Başkanlığına Vekalet Eden Sayın Mustafa ALTUN tarafından öğrencilerimize hediye verildi.